Advertisement

Arda Turan Silah / Arda Turan In Alabilecegi Cezayi Acikladilar - Arda turan ve şarkıcı berkay arasında geçen kavganın perde arkası ortaya çıkmaya devam ediyor.

Arda Turan Silah / Arda Turan In Alabilecegi Cezayi Acikladilar - Arda turan ve şarkıcı berkay arasında geçen kavganın perde arkası ortaya çıkmaya devam ediyor.. Eğer silah yanlışlıkla ateş almış olsaydı arda vurulurdu. Berkay'a 'ben kimsenin karısına, kızına bakmam. Arda turan ve ünlü şarkıcı berkay kavgasında yeni bir iddia ortaya atıldı. Görüntülerde var zaten arda'nın elindeki silah ateş alıyor. Arda turan'ın eğlence mekanında kafa attığı berkay'ın tedavi gördüğü hastaneye silahlı baskın yaptığı anlar ve silahla ateş etmesi güvenlik kameralarınca an be an görüntülendi.

Silah yanlışlıkla ateş alsaydı arda turan vurulurdu. Arda turan hakkında silahla tehditten ötürü yakalama kararı çıkartıldı. Eğer silah yanlışlıkla ateş almış olsaydı arda vurulurdu. 'silah ruhsatlı diye bilgi veriliyor ama silah ruhsatsız'. Ruhsatsız olduğu belirlenen silahın kamuoyunda 'hayalet silah' olarak bilinen 'glock' marka olduğu öğrenildi.

Arda Turan Ve Berkay Davasinda Karar Arda Turan Hapis Cezasi Aldi Mi
Arda Turan Ve Berkay Davasinda Karar Arda Turan Hapis Cezasi Aldi Mi from www.gazetedamga.com.tr
Arda turan kısa bir süre önce ifade vermek üzere beşiktaş i̇lçe emniyet müdürlüğü'ne geldi. Mermi, tavanı deliyor.mermi çekirdeği polisler tarafından emniyete alındı ve inceleme başlatıldı. Utbolcu arda turan'ın, önceki gün şarkıcı berkay şahin'le kavga ettikten sonra sonra gittiği hastanede tabancasının ateş aldığı öğrenildi. Ünlü şarkıcı berkay ve arda turan bir gece kulübünde kavga etti. Arda turan'a korku kaygı veya panik yaratacak şekilde silahla ateş etmek, ruhsatsız silah bulundurmak ve kasten yaralama suçlarından toplam 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası verildi. Futbolcu arda turan önceki akşam aralarında burak yılmaz'ın da bulunduğu arkadaş grubuyla emirgan'daki gece kulübü hastaneye silahla gittim. Ortada cam bir sehpa var. 'arda turan silahla hastaneye gitti'.

Arda turan'ın berkay ile kavgasında kullandığı silahla ilgili yeni bir detay daha ortaya çıktı.

'arda turan silahla hastaneye gitti'. Arda turan hakkında silahla tehditten ötürü yakalama kararı çıkartıldı. Arda turan'ın elinde silah olduğu görülüyor ve silah 1 el patlıyor. Arda'nın ruhsatlı silahı mı değil mi, belli değil. Silah yanlışlıkla ateş alsaydı arda turan vurulurdu. Futbolcu arda turan ve şarkıcı berkay arasındaki kavga gündemden düşmüyor. Arda turan, berkay şahin'e gece kulübünde kafa atmış, olaylar emrullah erdinç'in açıklamaları şöyle: Utbolcu arda turan'ın, önceki gün şarkıcı berkay şahin'le kavga ettikten sonra sonra gittiği hastanede tabancasının ateş aldığı öğrenildi. Arda turan'ın şarkıcı berkay'la yaşadığı ve berkay şahin'e saldırdığı olayın ardından beşiktaş i̇lçe emniyet müdürlüğü'nde. Arda turan'ın berkay ile kavgasında kullandığı silahla ilgili yeni bir detay daha ortaya çıktı. 800 x 400 jpeg 49 кб. Eğer silah yanlışlıkla ateş almış olsaydı, arda vurulurdu. Ünlü futbolcu arda turan ile şarkıcı berkay arasında çıkan kavga olayıyla ilgili son dakika gelişmeleri ve ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Emrullah erdinç sözlerine şöyle devam etti:arda turan'ın üzerinde bulunan silah ruhsatlı diye bilgi veriliyor ama emniyetten. Arda turan ve şarkıcı berkay arasında geçen kavganın perde arkası ortaya çıkmaya devam ediyor. Silah yanlışlıkla ateş alsaydı arda turan vurulurdu. Arda'nın elindeki silah ateş alıyor. Arda turan olayın ardından bir silah alıyor artık nereden bulduysa o saate hastaneye berkay'ın yanına gidiyor.

Arda Turan In Hastanede Silahla Ates Actigi Ani Izle Arda Turan Silah Videosu Sansursuz Son Dakika
Arda Turan In Hastanede Silahla Ates Actigi Ani Izle Arda Turan Silah Videosu Sansursuz Son Dakika from i.superhaber.tv
800 x 400 jpeg 49 кб. Arda turan emniyette verdiği ifadesinde, ben burak yılmaz'la konuşurken bir anda berkay beni burnu kırık olduğu için ona, 'ben buradayım eğer taciz olduğunu düşünüyorsan al silah burada, ben. Arda turan'ın silahla hastaneyi niye bastığı merak ediliyor. İşte arda turan'ın silahla hastane bastığı anlar! Turan'ın hastanede ateş alan diğer yandan başakşehirli futbolcu arda turan'ın kullandığı silahın 'hayalet silah' yani glock. Emrullah erdinç sözlerine şöyle devam etti:arda turan'ın üzerinde bulunan silah ruhsatlı diye bilgi veriliyor ama emniyetten. Arda turan, berkay'ın burnunu kırmış ardından hastaneye silahla gitmişti. Arda turan'ın eğlence mekanında kafa attığı berkay'ın tedavi gördüğü hastaneye silahlı baskın yaptığı anlar ve silahla ateş etmesi güvenlik kameralarınca an be an görüntülendi.

Spor toto süper lig ekiplerinden 10.10.2018 günü saat 13:30 sıralarında idaremiz liv hospital hastanesinde silah ile ateş etme olayı.

Arda turan'ın elinde silah olduğu görülüyor ve silah 1 el patlıyor. Eğer silah yanlışlıkla ateş almış olsaydı arda vurulurdu. Arda turan'ın berkay ile kavgasında kullandığı silahla ilgili yeni bir detay daha ortaya çıktı. 590 x 370 jpeg 44 кб. Çünkü silahı verirken karşı tarafa kabzası gelecek şekilde verirsin, ön. Arda turan'ın elindeki silah ateş aldı. Arda turan'ın üzerinde bulunan silah ruhsatlı diye bilgi. Ortada cam bir sehpa var. Sonrasında arda turan, berkay'ı yattığı hastane odasında ziyaret etmiş, bu sırada silah defalarca el değiştirdi. Arda turan'ın hastanede yatan berkay'ın yanına kendisini izah etmek için gittiği, kendisinin eşini tanımadığını, öyle bir adam. Utbolcu arda turan'ın, önceki gün şarkıcı berkay şahin'le kavga ettikten sonra sonra gittiği hastanede tabancasının ateş aldığı öğrenildi. Arda'nın elindeki silah ateş alıyor. 'arda turan silahla hastaneye gitti'.

İşte arda turan'ın silahla hastane bastığı anlar! Arda turan, berkay şahin'e gece kulübünde kafa atmış, olaylar emrullah erdinç'in açıklamaları şöyle: Arda turan, berkay'ın burnunu kırmış ardından hastaneye silahla gitmişti. Berkay'a 'ben kimsenin karısına, kızına bakmam. Arda turan'ın silahla hastaneyi niye bastığı merak ediliyor.

Arda Turan In Hastanede Silahla Ates Actigi Ani Izle Arda Turan Silah Videosu Sansursuz Son Dakika
Arda Turan In Hastanede Silahla Ates Actigi Ani Izle Arda Turan Silah Videosu Sansursuz Son Dakika from i.superhaber.tv
Eğer silah yanlışlıkla ateş almış olsaydı, arda vurulurdu. Spor toto süper lig ekiplerinden 10.10.2018 günü saat 13:30 sıralarında idaremiz liv hospital hastanesinde silah ile ateş etme olayı. Arda turan ve şarkıcı berkay arasında geçen kavganın perde arkası ortaya çıkmaya devam ediyor. Arda turan'ın eğlence mekanında kafa attığı berkay'ın tedavi gördüğü hastaneye silahlı baskın yaptığı anlar ve silahla ateş etmesi güvenlik kameralarınca an be an görüntülendi. Ünlü futbolcu arda turan ile şarkıcı berkay arasında çıkan kavga olayıyla ilgili son dakika gelişmeleri ve ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. Ortada cam bir sehpa var. Futbolcu arda turan önceki akşam aralarında burak yılmaz'ın da bulunduğu arkadaş grubuyla emirgan'daki gece kulübü hastaneye silahla gittim. Emrullah erdinç sözlerine şöyle devam etti:arda turan'ın üzerinde bulunan silah ruhsatlı diye bilgi veriliyor ama emniyetten.

Arda turan'ın elinde silah olduğu görülüyor ve silah 1 el patlıyor.

Arda turan'ın üzerinde bulunan silah ruhsatlı diye bilgi. Çünkü silahı verirken karşı tarafa kabzası gelecek şekilde verirsin, ön. Arda turan emniyette verdiği ifadesinde, ben burak yılmaz'la konuşurken bir anda berkay beni burnu kırık olduğu için ona, 'ben buradayım eğer taciz olduğunu düşünüyorsan al silah burada, ben. Gece karısına asılıp burnunu kırdığı adamdan özür dilemek için hastahaneye silah götürüp. Silah yanlışlıkla ateş alsaydı arda turan vurulurdu. İşte arda turan'ın silahla hastane bastığı anlar! Ruhsatsız olduğu belirlenen silahın kamuoyunda 'hayalet silah' olarak bilinen 'glock' marka olduğu öğrenildi. Arda turan, berkay'ın burnunu kırmış ardından hastaneye silahla gitmişti. Tam 18 dakika sonra, saatler 06.44'ü gösterirken berkay ve arda turan arasındaki. Eğer silah yanlışlıkla ateş almış olsaydı arda vurulurdu. Futbolcu arda turan önceki akşam aralarında burak yılmaz'ın da bulunduğu arkadaş grubuyla emirgan'daki gece kulübü hastaneye silahla gittim. Arda turan kısa bir süre önce ifade vermek üzere beşiktaş i̇lçe emniyet müdürlüğü'ne geldi. Ünlü şarkıcı berkay ve arda turan bir gece kulübünde kavga etti.

Berkay'a 'ben kimsenin karısına, kızına bakmam arda turan. Arda turan'ın üzerinde bulunan silah ruhsatlı diye bilgi veriliyor ama emniyetten edindiğim bilgiye göre, silah ruhsatsız.

Posting Komentar

0 Komentar